Voilà Hair Extensions


Je hebt verschillende soorten, lengtes en kleuren extensions. Ze kunnen stijl of krullend zijn of synthetisch of met echt haar. Extensions van echt haar blijven over het algemeen langer zitten dan de synthetische variant. Er zijn extensions verkrijgbaar die precies jouw haartextuur hebben, dus krullend of stijl haar of dik of fijn haar. Met extensions kun je eigenlijk alle kanten op!

 

 

1.DE WEAVE

De hairextensions worden tegen je hoofdhuid in je eigen haar ingevlochten. De strengen haar worden met naald en draad aan het haar vastgemaakt.

Voordelen van de weave zijn dat de extensions stevig vast zitten aan je eigen haar en hierdoor zullen ze niet snel loslaten. Daarbij wordt er ook bij deze methode helemaal geen gebruik gemaakt van chemicaliën, which is nice! Wil je een weave? Maak een afspraak bij Voilà Hair.

 

2.CLIP IN EXTENSIONS

Deze extensions zijn perfect om je haar binnen een paar minuten langer of voller te maken. De Clip in Extensions zijn stroken haar waar clipjes aan bevestigd zijn. Super easy en dus erg snel om in het haar te doen! Je klikt de clipjes dicht tegen je hoofdhuid vast et voila. Belangrijk is wel dat de clipjes en de extensions samen niet te zwaar zijn voor je eigen haar. Zo voorkom je hoofdpijn en/of haaruitval.

De Clip in Extensions zijn de goedkoopste extensions die je kunt kopen. Ze gaan redelijk lang mee, omdat je ze er tijdens het zwemmen, douchen en slapen uithaalt en ze dus niet beschadigen. Je moet er dus altijd rekening mee blijven houden.


3. MICRORINGEN

Door kleine ringetjes die de kleur hebben van jouw eigen haar, wordt een extension getrokken met een speciale naald en vervolgens wordt het ringetje dicht bij je hoofdhuid dichtgeknepen.

De microringen worden zonder chemicaliën in je haar aangebracht, wat een pluspuntje is en daarbij kunnen ze heel lang blijven zitten!

 

4. BONDINGS OF WAX

Bij bondings of wax worden de extensions door middel van speciale lijm en een warmtetang worden de extensions dicht bij de hoofdhuid gelijmd aan je eigen haar.

Doordat bondings niet strak ingevlochten wordt heb je ook minder kans op hoofdpijn. De extensions gaan erg lang mee, maar je kunt ze er niet zomaar uithalen. Als je ze wilt verwijderen, moet je dit door een professionele kapper laten doen die de lijm zorgvuldig voor jou verwijdert.