Verzorging hairextensions


Hier onze tips van de professionals 

Heb jij je hairextensions bij Voilà Hair gekocht of laten zetten? Wil jij je lokken goed en verzorgd behouden lees dan verder. Wij geven je tips.

Tip 1: het gebruik van de juiste shampoo

Een goede verzorging begint bij het wassen van je haar. Het is de basis voor de verzorging van het haar. Gebruik voor het wassen zelf uitsluitend hoogwaardige producten. Wij raden de shampoo en conditioner van Kérastase Elixir aan, te verkrijgen in onze salon.

Tip 2: gebruik na het wassen altijd een conditioner

Gebruik hiervoor een professionele, voedende conditioner en breng deze geduldig aan. Kam eventuele klitten er vervolgens langzaam uit en zet nooit onnodig kracht. Breng geen conditioner aan op de aanzet van je haar, maar alleen in de lengtes en punten. Een hoogwaardige conditioner van Kérastase koop je bij ons in de salon.

Tip 3: hairextensions borstelen

Voor blijvend mooie extensions is het belangrijk dat je klitten voorkomt. De extensions moeten elke dag goed en geduldig worden geborsteld. Neem daarvoor de tijd en borstel zorgvuldig. Gebruik hiervoor een geschikte borstel, te koop in onze salon. Deze borstel ontklit het haar zorgvuldig en zorgt voor minder pluizig haar. Deze borstels zijn geschikt voor alle haartypes.

Tip 4: stylen

Het gebruik van een föhn en stijl- of krultang is geen probleem. Let wel op dat je dit niet te dicht op de extension-bontjes/ringen doet, deze kunnen losraken wanneer ze te warm worden. Gebruik ook altijd een bescherming tegen de hitte van de stylingtools. Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant hittebeschermer, verkrijgbaar in onze salon. Deze beschermt jouw haar tegen de hitte van je stijltang en föhn en biedt ook bescherming tegen de zon!

Tip 5: gebruik dagelijks een serum

Bij dagelijks gebruik van föhn, krul- of stijltang, raden we sterk het gebruik van een serum aan van Kérastase Elixir serum aan.